Natuursteen voor de bouw

St Michielsgestel

Breng natuursteen als accessoire in uw huis

M. van Baast in St Michielsgestel verzorgt naast grafmonumenten ook natuursteen in en om uw huis. Of het nu gaat om een natuurstenen aanrecht, haardbekleding, deuromlijsting, muurafdekking, gevelornamenten of brievenbussen. 

Natuursteen of Belgisch hardsteen is toepasbaar bij

  • Keuken 
  • Badkamer
  • Woonkamer 
  • Tuin & buiten

Houdt u van een strak of klassiek ontwerp? Geen probleem! In elk interieur zijn de natuursteensoorten toe te passen. Wij leveren service en vakmanschap. We hebben al ruim 25 jaar ervaring in natuursteen. 

Bekijk hieronder onze verschillende projecten!

aanrecht natuursteen M. van Baast St Michielsgestel
natuursteen omlijsting deur M. van Baast St Michielsgestel

Deuromlijsting

Wilt u uw woning een extra uitstraling geven? Een mooie deuromlijsting van natuursteen geeft uw woning een imposant exterieur. U kunt kiezen voor een klassieke of voor een moderne look. 

Keukeninterieur

Voor een sfeervolle keuken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ook uw aanrecht frijnen. Dit is een ambachtelijke bewerking waarbij de steen met hamer en beitel wordt behakt. 

aanrecht natuursteen M. van Baast St Michielsgestel
specialist natuursteen M. van Baast St Michielsgestel

Dakafwerking

Wilt u een authentiek dak? Daar kan M. Van Baast u bij helpen. Laat uw dak afwerken met natuursteen. Het is eenvoudig in onderhoud en gaat lang mee.

Badkamerinterieur

Toe aan een nieuwe badkamer look? Wij helpen u graag aan een nieuwe douchebak of wastafelblad. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor natuurstenen vloertegels. 

badkamer natuursteen M. van Baast St Michielsgestel

Stel uw vraag