St Michielsgestel, het adres voor persoonlijke granieten monumenten

Bent u op zoek naar grafdecoratie van natuursteen? Bij ons familiebedrijf vindt u de mooiste grafversiering. Wij zijn al 25 jaar vanuit St Michielsgestel dé leverancier voor natuursteen in Noord-Brabant en daarbuiten. Wij zorgen ervoor dat uw wens past binnen de geldende reglementen en verzorgen eventuele vergunningstrajecten. Door ons ruime assortiment van grafstenen en de verschillende bewerkingen hiervan zijn er talrijke mogelijkheden om een passend monument te vervaardigen.

Contact

Een grafmonument kiezen kost tijd

Een grafmonument bestaat uit verschillende onderdelen. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudige letterplaat, maar ook voor een compleet grafmonument. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden en over de reglementen die gehanteerd worden door de begraafplaatsen. Hierbij moet u denken aan eventuele benodigde vergunningen en beperkte ontwerpmogelijkheden.

Ruime keuze grafversiering

Bij een grafversiering kunt u denken aan onder andere foto's, vazen, lantaarns, schalen of opengeslagen boeken. Maar ook persoonlijke wensen, zoals een bepaalde bloem, een vogel of een voetbal zijn natuurlijk mogelijk. De genoemde versieringen kunnen in diverse materialen zoals graniet, brons, aluminium, porselein en glas worden uitgevoerd.

Kies de urnsteen en de bestemming

Na de crematie van uw dierbare kunt u de urn bijzetten op een begraafplaats of plaatsen op een urnenmuur, waarvoor wij een op maat gemaakte gedenkplaat maken. Ook kan de urn bewaard worden in een daarvoor bestemde urnenkelder met daarop een urnsteen. Wilt u de urn begraven? Dat kan ook. We kunnen de urn bijzetten in een bestaand graf. Uiteraard staan hierbij uw persoonlijke wensen voorop.

Restauratie & onderhoud

Een ouder monument is vaak opgebouwd uit hardsteen in combinatie met marmer. Door het poreuze karakter van deze materialen zijn ze onderhevig aan de weersinvloeden. Het kan zijn dat het opschrift door de jaren heen is vervaagd of dat het grafmonument is verzakt. Wilt u het oude karakter teruggeven aan het grafmonument? Wij helpen u graag bij het restaureren hiervan.

Laat u adviseren

Grafmonumenten en urnstenen zijn een belangrijke en persoonlijke herinnering aan uw dierbaren. Wij zijn er om u te helpen tot een keuze te komen die bij uw wensen past. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk advies in onze showroom. Maak een afspraak via 073 - 594 33 82 of via het contactformulier.

Contact