Decoreer uw badkamer- of keukeninterieur met natuursteen uit Sint Michielsgestel

Natuursteen of Belgisch hardsteen zorgt voor een stijlvolle en duurzame afwerking van uw interieur. Het natuurlijke materiaal is bijzonder geschikt voor de keuken, badkamer en woonkamer. Denkt u bijvoorbeeld aan een natuurstenen aanrecht of aan de bekleding van uw haard. Of u nou van modern of klassiek houdt, natuursteensoorten zijn toe te passen in elk interieur. Niet alleen aan de binnenkant van uw huis zorgt u met natuursteen voor een mooie afwerking. Ook aan de buitenkant kunt u met het natuurlijke materiaal alle kanten op. Zo krijgt uw woning een heel andere aanblik met bijvoorbeeld een natuurstenen deuromlijsting, dakafwerking, gevelornament of brievenbus.

Contact

Al meer dan 25 jaar vakmanschap

Bij M. van Baast leveren we service en vakmanschap, en dat al meer dan 25 jaar! Bekijk hier een aantal van onze natuursteenprojecten binnen- en buitenshuis.

Deuromlijsting

Wilt u uw woning een extra uitstraling geven? Een mooie deuromlijsting van natuursteen geeft uw woning een imposant exterieur. U kunt kiezen voor een klassieke of voor een moderne look.

Keukeninterieur

Voor een sfeervolle keuken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ook uw aanrecht frijnen. Dit is een ambachtelijke bewerking waarbij de steen met hamer en beitel wordt behakt.

Dakafwerking

Wilt u een authentiek dak? Daar kan M. van Baast u bij helpen. Laat uw dak afwerken met natuursteen. Het is eenvoudig in onderhoud en gaat lang mee.

Badkamerinterieur

Toe aan een nieuwe badkamer? Wij helpen u graag aan een nieuwe douchebak of nieuw wastafelblad. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor natuurstenen vloertegels.

Uw interieur verfraaien?

Voor al uw natuursteenprojecten binnen- of buitenshuis kunt u bij ons familiebedrijf in Sint Michielsgestel terecht. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Contact