Duurzaam en verantwoord

De passie voor natuursteen is van oudsher: elke steen is uniek en heeft een eigen verhaal. Dat geeft het ambacht een authentiek karakter, zoals de materialen waarmee wordt gewerkt en de producten die worden gemaakt. Natuursteen zorgt voor een stijlvolle en duurzame afwerking van uw interieur of bouwproject en is uitstekend te verwerken in verschillende (woon)stijlen. Of u nu van klassiek of modern houdt – natuursteen geeft altijd de juiste sfeer en uitstraling.

Contact

Een duurzame en verantwoorde keuze

Natuursteen is een cadeau uit de natuur en bij de winning en verwerking hiervan denken we dan ook zoveel mogelijk aan het milieu.

Zo werken we samen met alleen de beste leveranciers die op een duurzame en verantwoorde manier de stenen winnen. Zelf maken we bij het vervaardigen van de producten, gebruik van gerecycled water via een slim systeem, om zo de belasting voor het milieu te minimaliseren.

De meeste soorten natuursteen zijn hard, niet poreus en hebben een lange of zelfs onbeperkte levensduur en daarnaast zeer geschikt voor hergebruik – dát maakt het verantwoord

Bekijk in de onderstaande video hoe onze stenen worden gewonnen in de steengroeve van Carrieres du Hainaut:

M. van Baast heeft een uitgebreide showroom met de beste materialen en moderne werkplaats.

 

Wilt u meer weten over de toepassing van natuursteen, composiet en keramiek voor uw project? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. We vertellen u graag meer!