Van Baast Natuursteen klanten

Elke steen waarmee we werken, is uniek, dat geldt ook voor onze klanten: hebt u specifieke wensen, of uitdagingen in uw bouw of interieurproject? We denken met u mee in oplossingen.

Contact

Bij M. van Baast kunt u terecht voor maatwerk projecten van natuursteen & keramiek in en rondom uw huis en/of voor in de bouw. Wij leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven. Kleine of grote projecten; we hebben ruim 30 jaar ervaring om uw wensen om te zetten naar een product waar u nog jarenlang van kunt genieten.

 

We leveren maatwerk met een korte levertijd

Tegels & sanitair

Alle soorten afwerking voor badkamers en toiletten, zoals dorpels, badomranding, waskommen, fontein, douchebak, vloertegels en wastafelbladen.

Aannemers / Groothandels bouwmaterialen

Zowel voor interieur als exterieur zoals raam- en deurdorpels, gevelbekleding, schoorsteenplaten, (voor)deuromlijstingen, brievenbussen, gevelplinten, vensterbanken, aanzet- en sluitstenen, dakafwerking, waterslagen en trappen.

Keuken-, kozijn- en timmer- & klusbedrijven

Deurdorpels, vensterbanken, aanrechtbladen en lijsten.

Algemeen

Vensterbanken, aanrechtbladen, eerste steenlegging, naamborden, brievenbusplaten en ornamenten.

Bekijk hier diverse projecten waarmee we ruime ervaring hebben

“Belgisch hardsteen is niet alleen inzetbaar in en rondom huis, het is ook zeer geschikt voor openbare ruimtes, gevels en trappen. Het is een prachtig duurzaam en veelzijdig product wat ook veelzijdig kan worden ingezet.”